Billede af Mayan Palace Riviera Maya
Billede af Mayan Palace Riviera Maya
Billede af Mayan Palace Riviera Maya
Billede af Mayan Palace Riviera Maya
Billede af Mayan Palace Riviera Maya
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.mayanresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Mayan Palace Riviera Maya


Mens den gyldne sand og kobber-tippede skyer over nærliggende Playa del Carmen gør Mayan Palace Riviera Maya ud over fortryllende, er der meget mere til dette firestjernede feriested i Quintana Roo, Mexico, der glæder ferie-sultne timeshare ejere. Med sin centrale beliggenhed kan gæsterne nyde premium adgang til arkæologiske steder, gamle civilisationer og må opleve det karibiske natteliv. Udvej er også nær populære attraktioner som Dolphin Discovery, Tours til Isla Mujeres, Luxury Avenue, Cancun Golf Club ved Pok Ta Pok, El Meco, Chichen Itza & Tulum og Xcaret Park. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere yderst opfordre til at være tilstrækkeligt forberedt til travle dage med sightseeing.

I mellemtiden afventer uendelige aktiviteter inden for Mayan Palace Riviera Maya selv. Forkæl dig selv med afslappende massage, lyden af ​​bølgerne som dit soundtrack. Lounge på stranden eller få en farvestrålende farve, mens du nyder flere fritidsaktiviteter som sejlsport, snorkling, dykning, golf og tennis. Du kan også dyppe i den sprudlende udendørs pool eller tilfredsstille madbehov i restauranten. Når du har haft din udfylde, skal du trække sig tilbage til et af de over seks hundrede og halvtreds værelser for at finde den ro og genopretning, du har brug for. Hver komfortabel bolig har aircondition, kaffemaskine, køleskab, kabel-tv og Wi-Fi. Opgraderet indkvartering har balkon, køkken og daglig rengøring.

Mayan Palace Riviera Maya Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Køkken (nogle enheder, Ingen / delvis), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Træningsudstyr, Golf, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Indkøbs område, Snackbar, Spa, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Scuba Dykning (Nærliggende), Vandski (Nærliggende),
Lufthavn
Cancun International - (20 miles - 32 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Mayan Palace Riviera Maya timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Mayan Palace Riviera Maya, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Maya Palace Riviera Maya, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Mayan Palace Riviera Maya

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Maya Palace Riviera Maya ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Mayan Palace Riviera Maya.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Mayan Palace Riviera Maya kan være sikkert i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.