Foto af Marriott's Summit Watch
Foto af Marriott's Summit Watch
Foto af Marriott's Summit Watch
Foto af Marriott's Summit Watch
Foto af Marriott's Summit Watch

Adresse: 780 Main Street, postboks 4109, Park City, UT 84060, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.marriottvacationclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Marriott's Summit Watch? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En ski-in og ski-out timeshare resort, Marriott's Summit Watch er ideelt placeret for dem, der elsker at tilbringe deres ferie i pisterne. Beliggende i Park City, Utah, der får et gennemsnitligt 360-tommers snefald hvert år.Dette er et ideelt sted for en vinterferie væk fra stress og jag i de største byer. Villaerne er rummelige og velindrettede og tilbyder hyggelig og varm indkvartering for hele familien i slutningen af ​​en spændende dag med skiløb, snowboarding eller andre vinteraktiviteter.

Marriott's Summit Watch Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Pejs
Resort faciliteter
Henvisning til børnepasning, cykelstier, klubhus, motionsrum - udstyret, købmands- / nærbutik, vaskeri, lock-off, skiløb - downhill, svømmebassin - indendørs, svømmebassin - udendørs, rullestolsvenlig, whirlpool spa eller boblebad
Nærliggende faciliteter
Bar / cocktail lounge, Boat Marina / lancering, Biludlejning, Day Spa, Underholdning - Live, Fiskeri, Golf, Ridning, Lake, Legeplads, Racquetball, Restaurant, Sejlads / Udlejning, Sauna eller Steam Room, Dykning, Skøjteløb - Is , Skiløb - Langrend, Tennis, Vandski
Lufthavn
Salt Lake City / SLC30 Miles / 48 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb af Marriott's Summit Watch timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriott's Summit Watch, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Maritts Summit Watch, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Summit Watch

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Summit Watch ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Maritts Summit Watch.

Alle søger Sælge timeshare brug af Marriotts Summit Watch kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.