Billede af Los Amigos Beach Club
Billede af Los Amigos Beach Club
Billede af Los Amigos Beach Club
Billede af Los Amigos Beach Club
Billede af Los Amigos Beach Club

Adresse: Los Amigos Beach Club, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 204, 29647 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Los Amigos Beach Club


Los Amigos Beach Club har et fremragende ry inden for timeshare industrien, og det er nemt at se hvorfor. Beliggende i fantastiske Malaga, Spanien, vil du blive velkommen med et smil og taget til din rummelige lejlighed, hvor du finder alle de moderne bekvemmeligheder, der vil have dig veludstyret til din afslappende uge i solen. Omgivet af anlagte haver, gennemsyrer en følelse af fred denne udvej. For en smule skygge fra middagssolen, tag en lounger rundt om den træforsynede pool ved tennisbanerne. Hvis det er shopping og spænding, du leder efter, kan du begge finde i Fuengirola's livlige gademarked hver tirsdag.

Personalet vil altid gå den ekstra mile for dig, hvor de kan, hvilket altid gør en forskel, når du er væk hjemmefra. Sauna og boblebad faciliteter vil hjælpe dig med at lade livets små problemer eb væk. Mange af de gæster, du møder på klubhuset, mens du slapper af med en drink, vil være medejere og blive venner for livet - Rejse og fritid gruppe Hør altid fra klienter om de kære venner, de har lavet gennem årene. timeshare på Los Amigos Beach Club vil give dig et væld af minder år efter år, så forsink ikke!

Los Amigos Beach Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Fuldt) Aircondition (Alle enheder) Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder) Opvaskemaskine (nogle enheder) Mikrobølgeovn (Alle enheder)
Resort faciliteter
Pool (indendørs / udendørs) Børnepool Tennis Whirlpool / spabad Spillelokale Legeplads Live underholdning Handicappet tilgængeligt Biludlejning Dagligvarebutik Restaurant Snackbar
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden) Vandski (2.0 miles) Windsurfing (i nærheden) Sejlsport (i nærheden) Fiskeri (i nærheden) Golf (2.0 miles) Ridning (1.0 km) Health Club (2.0 miles) Casino (9.0 km) Tøjvask (i nærheden) Medicinsk facilitet ( 1.0 km)
Lufthavn
Malaga - 19.0 miles / 30.0 km
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb Los Amigos Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Los Amigos Beach Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Los Amigos Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Los Amigos Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Los Amigos Beach Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Los Amigos Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Los Amigos Beach Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.