Foto af Loma Laukaa
Foto af Loma Laukaa
Foto af Loma Laukaa
Foto af Loma Laukaa
Foto af Loma Laukaa

Adresse: Pitkaniementie 150, Aijala, 41390, Finland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.lomalaukaa.fi

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Loma Laukaa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


LomaLaukaa er en timeshare feriested midt i Finland i Laukaa Aijala, bygget til internationale standarder og omgivet af skinnende søer. Ferielejligheder af høj kvalitet sælges som feriedele i en uge eller endda et år. Ledige ferielejligheder kan også være lejet.

Resortet har 11 færdige lejligheder. De følger stranden på en kædelignende, komfortabelt løs måde. De mindre aktier har en stue, et soveværelse, et tekøkken, en sauna, et vaskerum og en terrasse. Større lejlighed med tre soveværelser, køkken / stue, sauna, vaskerum og terrasse. Der bygges mere end 30 ferielejligheder af høj kvalitet i byen, som kun ligger få meter fra stranden.

Over en kilometer lang ligger udvej på et naturligt spyt. Sommertid er det tid til at udforske de mange vandrestier, fisk ved Kapeenkoski og Kuusaankoski vandfald, padle og sejle. Vintertid bringer skiløb, og du finder en golfbane inden for en 15-minutters kørsel. Udforsk de forhistoriske klippemalerier i Sarakallio, Peurunka Spa og andre aktiviteter, herunder museer og teatre.

Loma Laukaa faciliteter

Enhedsfaciliteter
Sauna, vakuum
Resort faciliteter
Sauna, Fjernsyn i lobbyen, Konferencefaciliteter, Tøjvask, Businesscenter, Flersproget personale
Nærliggende faciliteter
Golf - miniature, Bowlingbane, Underholdning / Natteliv, Racquetball, Ping Pong, Skiskole, Løbebane / sti, Tennis Tennisfaciliteter: Indendørs, Udendørs, Ridning, Golf, Volleyball Volleyballudstyr til rådighed, Squash, Downhill Ski
Lufthavn
Jyvaskyla 28 km
Tjek ind / ud
Fredag ​​16: 00

Køber Loma Laukaa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Loma Laukaa, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Loma Laukaa, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Loma Laukaa

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Loma Laukaa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Loma Laukaa.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Loma Laukaa kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.