Billede af Little Switzerland Resort
Billede af Little Switzerland Resort
Billede af Little Switzerland Resort
Billede af Little Switzerland Resort
Billede af Little Switzerland Resort

Adresse: R74 Oliviershoek Pass, Bergville, 3350, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: dreamvacs.com/resorts/little-switzerland-resort/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Little Switzerland Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Lille Schweiz Resort er beliggende højt oppe i Oliviershoek-passet blandt de uspolerede Drakensberg-bjerge, og tilbyder komfortable, velindrettede enheder. Der er faciliteter af enhver art, fra fiskeri ved Sterkfontein Dam til ridning og vandreture, der er en swimmingpool på stedet. Det timeshare tilbyder spillelokale, sauna, squash og tennis.

Lille Schweiz Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Pejs (alle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (nogle enheder, ingen/fuld), mikroovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Legeplads, Restaurant, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (9.0 miles), fiskeri (10.0 miles), golf (25.0 miles), købmand (i nærheden), ridning (i nærheden), medicinske faciliteter (25.0 miles), vandski (9.0 miles),
Lufthavn
Louis Botha / Durban - (217 miles - 349 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb af Little Switzerland Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Little Switzerland Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Little Switzerland Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Little Switzerland Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Little Switzerland Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Little Switzerland Resort.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Little Switzerland Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.