Billede af Les Villas på Le Meridien
Billede af Les Villas på Le Meridien
Billede af Les Villas på Le Meridien
Billede af Les Villas på Le Meridien
Billede af Les Villas på Le Meridien

Adresse: Les Villas at Le Meridien (# 3451), Le Meridien Hotel, Old Limassol Nicosia Road, Limassol, Cypern 4630
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.cyprusvacationclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Les Villas at Le Meridien? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Cypern er hjemsted for myter og legender og har en middelhavskultur af god mad, god vin og godt vejr. Det er nemt at se, hvorfor briterne flokker til øen i krammer, der elsker valget af ting at gøre. En dag på stranden er et must, med gyldent sand strækker sig så langt øjet kan se. Vandet er en fantastisk og levende blå, fremragende til snorkling og dykning, og den perfekte temperatur til at holde det køligt gennem dagens varme.

Limassol er en gammel by med masser for at holde opmærksomheden hos historiens elskere. Grave i regionen dateres tilbage til året 2000 BC, og Limassols slot er et fantastisk eksempel på arkitekturen i det osmanniske imperium. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at det er muligt at tilbringe dage og dage at udforske og lære før afkøling i den vidunderlige pool på Les Villas i Le Meridien.

Les Villas på Le Meridien giver turister mulighed for at slappe af i smukke omgivelser, et godt tilbagetog fra travlt normalt liv. EN timeshare at du vil elske at vende tilbage til hvert år, hvor du kan være sikker på en meget varm velkomst.

Les Villas på Le Meridien Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Spillehal, Frisør, Gym, Vaskeri, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Dykning, Snackbar, Spa, Svømning Pool, Tennis, Vandski, Wind Surfing,
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (6.0 miles),
Lufthavn
Larnaca - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Les Villas på Le Meridien timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Les Villas på Le Meridien, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Les Villas hos Le Meridien, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Les Villas på Le Meridien

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Les Villas på Le Meridien ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Les Villas på Le Meridien.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Les Villas på Le Meridien kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.