Billede af Kruger Park Lodge
Billede af Kruger Park Lodge
Billede af Kruger Park Lodge
Billede af Kruger Park Lodge
Billede af Kruger Park Lodge

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Kruger Park Lodge? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En utrolig safariferie på Kruger Park Lodge er præcis, hvad du har brug for til øjeblikke, hvor du føler, at dit tempofyldte byliv overtager hele dit væsen. Lad denne eksklusive ejendom være din fredelige oase, og dens naturlige skønhed vil helt sikkert sætte dig i orden igen. Denne bolig er fortryllende og fuldstændig beroligende og ligger ved Sabie-floden i Hazyview, Sydafrika, blot ti minutter fra Kruger National Park. I hjertet er en eksklusiv 9-hullers Gary Player-designet golfbane med et uendeligt hav af grønt, der opfordrer dig til at sætte farten ned.

I mellemtiden, valget af over firs spektakulære timeshare enheder fungerer som dit tilbagetog. Moderne, rummelige og selvforplejning, hver er bevogtet af blomstrende mahognitræer og omgivet af oprindelige haver. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere værdsætter disse hytter med stråtag, murstens-ydre og træmøbler. De trøster med faciliteter såsom aircondition, Wi-Fi-adgang, satellit-tv, fuldt udstyret køkken og grill. Opgraderet indkvartering tilføjer terrasser med panoramaudsigt. Uendelige muligheder for afslappede gåture venter dig også, samt stille lejligheder til fugle- og flodheste. Der er også en restaurant, driving range, tre swimmingpools og fire tennisbaner på Kruger Park Lodge for din nydelse og bekvemmelighed.

Kruger Park Lodge faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), tæppe (nogle enheder), pejs - enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, fuld), mikroovn (alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Fiskeri, Golf, Tøjvask, Restaurant, Svømmebassin, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Supermarked (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medicinsk Udstyr (Nærliggende)
Lufthavn
Nelspruit - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
Fredag, onsdag

Køber Kruger Park Lodge timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Kruger Park Lodge før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Kruger Park Lodge, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Kruger Park Lodge

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Kruger Park Lodge ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Kruger Park Lodge.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Kruger Park Lodge kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.