Billede af Kololi Beach Club
Billede af Kololi Beach Club
Billede af Kololi Beach Club
Billede af Kololi Beach Club
Billede af Kololi Beach Club

Adresse: PMB 241, Serrekunda, 4464897, The Gambia
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.kololi.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Kololi Beach Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Har du svært ved at beslutte dig for din næste? timeshare køb? Der er mange faktorer at overveje. Placering, vejr, faciliteter og mange flere ting arbejder sammen. Og hvad med om du leder efter en destination året rundt med alt dette? Det kan være svært at finde det, du leder efter. Men vi har svaret: Kololi Beach Club.

Dette feriestedets hjemsted for The Gambia er fundet på kysten af ​​Vestafrika og er spændende med spændende landskaber og perfekt vejr. Mindre end seks timers flyvning fra Det Forenede Kongerige er det en mid-haul destination med en forskel. Over 540 fuglearter er bosiddende i den grønne habitat. Du kan nyde den eksotiske, men rimeligt prissatte mad til dit hjertes indhold. Og på samme bredde som Barbados og Hawaii kan du drage fordel af året rundt solskin uden ekstremt vejr.

Feriestedet har en beliggenhed ved stranden og er omgivet af tropiske haver. Lejlighederne har private balkoner, der giver en smuk udsigt ud over komplekset. Roen på dette sted vil byde dig velkommen til at sætte dine fødder op og slappe af, vel vidende at i nærheden er der en swimmingpool, strandbar og en strandklubs restaurant. Du kan også nyde den ugentlige grill, terapi center, nærliggende golfbane og meget mere!

Dette feriested er et paradis lige ved stranden. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere synes det er på tide for dig at opdage Kololi Beach Club.

Køb Kololi Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Kololi Beach Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Kololi Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Kololi Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Kololi Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Kololi Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Kololi Beach Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.