Foto af Koli Country Club
Foto af Koli Country Club
Foto af Koli Country Club
Foto af Koli Country Club
Foto af Koli Country Club

Adresse: Karannantie 3, Koli, 83960, Finland
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.kolicountryclub.fi

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Koli Country Club


Tilbyder besøgende hele året rundt aktiviteter, Koli Country Club ligger i det rolige, smukke landskab i det østlige Finland. I nærheden af ​​en nationalpark er der ubegrænsede muligheder for vandreture, langrend og alpint skiløb og mountainbike. Fiskeri, sejlsport, windsurfing (medlemmer skal bringe deres eget udstyr med dem) og jagt kan gøre for en uforglemmelig timeshare ferie. Hver enhed har en sauna og satellit-tv. Det anbefales at bruge en bil for fuldt ud at nyde området.

Koli Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Pejs (Enhed), Pejs - Enhed (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Minikøkken), Mikrobølgeovn (Enhed), Sauna (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Langrend, sø, legepladsområde, snackbar,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (26.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Downhill Skiing (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (34.0 miles), Supermarked (4.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (47.0 miles), Restaurant (7.0 miles), Skiskole (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Joensuu - (50 miles - 80 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Koli Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Koli Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Koli Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Koli Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Koli Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Koli Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Koli Country Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.