Billede af Karma Royal Phuket
Billede af Karma Royal Phuket
Billede af Karma Royal Phuket
Billede af Karma Royal Phuket
Billede af Karma Royal Phuket
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Karma Royal Phuket? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Karma Royal Phuket er Phuket, Thailand i form af luksusresort. Værelserne er moderne, men umiskendeligt thailandske, med farver og kunstværker, der perfekt repræsenterer det rige og blændende land. Polerede træmøbler tilføjer en traditionel følelse, mens klinkegulve og gulv til loft-vinduer holder rummene lyse og kølige. Også tropiske landskaber omgiver de treogtyve klimatiserede toværelseslejligheder, der sover mellem fire og seks personer. Faciliteterne omfatter et minikøkken med mikrobølgeovn, fladskærms-kabel-tv med dvd- og iPod-afspiller og en dejlig haveterrasse.

Køber Karma Royal Phuket timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Karma Royal Phuket før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Karma Royal Phuket, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Karma Royal Phuket

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Karma Royal Phuket ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Karma Royal Phuket.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Karma Royal Phuket kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.