Foto af Jardines del Plaza
Foto af Jardines del Plaza
Foto af Jardines del Plaza
Foto af Jardines del Plaza
Foto af Jardines del Plaza

Adresse: Lejlighedshotel Jardines del Plaza, Avinguda del Papa Luna, 156, 12598 Peñíscola, Castelló, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.zthotels.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Jardines del Plaza


Fundet i sydlige Spansk vin på den nordlige del af Peniscola i Costa del Azahar. Jardines del Plaza kan findes i et fredeligt område kun seks minutter fra stranden. Rejse og fritid gruppe Tro timeshare Ejere her vil finde denne gamle landsby for at være fuld af karakter med smalle gader fyldte antikvitetsbutikker, kunst studios og keramik butikker. Gæster her vil også finde Peniscola har masser af overdådige strande med 5 kilometer lange North Beach for at være fuldt livredderet med masser af strandaktiviteter som volleyball, rolige farvande og vandaktiviteter som sejlads og kano.

Enhver, der ønsker at købe en timeshare på Jardines del Plaza finder du dette smukt anlagte fire-stjernet hotel beliggende i et fredeligt område med udsigt over Peniscola North Beach. Udvej har en dejlig pool og egen privat strand. På stedet på Jardines del Plaza er der en fin restaurant med a la carte og buffet, og der er en snackbar for alle, der ønsker at købe en hurtig snack.

Gæster på Jardines Del Plaza vil finde dette hotel har 130 duplex lejligheder på tilbud. Hver lejlighed har plads til seks personer. Hver lejlighed har egen privat have, stue med sovesofa, køkken, toilet, aircondition og centralvarme. Yderligere faciliteter i lejlighederne omfatter satellit-tv, telefon, gratis trådløs internetadgang og værdiboks.

timeshare Ejere på Jardines Del Plaza har også adgang til sin søster ejendom Peniscola Plaza herunder sit spa center, en af ​​de største i Spansk vin.

Jardines del Plaza faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børn s Pool, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Golfbane (75.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (12.0 miles), Sauna (Nærliggende), Dykning (1.0 miles), Tennis I nærheden), vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Valencia - (87 miles - 140 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Jardines del Plaza timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Jardines del Plaza, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Jardines del Plaza, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Jardines del Plaza

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Jardines del Plaza. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Jardines del Plaza.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Jardines del Plaza kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.