Billede af Hotel Esplanade
Billede af Hotel Esplanade
Billede af Hotel Esplanade
Billede af Hotel Esplanade
Billede af Hotel Esplanade

Adresse: A-4810 Gmunden, Kursaalgasse 5, Østrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.esplanade.at

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Hotel Esplanade? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Lad dine øjne feje roligt fra alle synspunkter af hotellet langs søen. Du vil lave mange fantastiske opdagelser: den skønne skønhed i regionen, det krystalklare sø Traunsee og de imponerende bjerge, de storslåede slotte, den traditionelle bådtur på Traunsee og den gamle bydel Gmunden med sin sydlige stil. De bidrager alle til en meget speciel atmosfære og giver et indblik i den traditionelle Salzkammerguts århundredes historie. Nyd denne meget specielle atmosfære, der gør din ferie varieret, gør dit forretningsmøde vellykket, og begge er helt afslappet.

Hotel Esplanade har en central beliggenhed: lige ved bredden af ​​søen Traun og alligevel midt i den fortryllende keramiske by Gmunden. Panorama-restauranten med panoramaudsigt kan nås direkte fra esplanaden med panoramahejsen.

Om morgenen begynder dagen med en rig morgenbuffet. Til frokost eller aftensmad kan du forkæle dig med regionale delikatesser i panorama-restauranten - i godt vejr, især på terrassen med en betagende panoramaudsigt. Og de forskellige restauranter, caféer og trendy barer i umiddelbar nærhed vil gøre dit ophold behageligt og varieret.

Lad dine øjne vandre over søen fra alle synspunkter af hotellet. Du vil lave mange fantastiske opdagelser: den skønne skønhed i regionen, det krystalklare sø Traunsee og de imponerende bjerge, de storslåede slotte og den gamle bydel Gmunden med den sydlige stil og den traditionelle Traunsee krydstogt. De bidrager alle til en meget speciel atmosfære og giver et indblik i den traditionelle Salzkammerguts århundredes historie. Nyd disse fantastiske udsigter, der vil gøre din ferie varieret, gøre dit forretningsmøde vellykket og begge helt afslappet.

Køb Hotel Esplanade timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hotel Esplanade inden du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hotel Esplanade, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Esplanade

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hotel Esplanade ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Hotel Esplanade.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Hotel Esplanade kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.