Billede af Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa
Billede af Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa
Billede af Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa
Billede af Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa
Billede af Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa

Adresse: Rua do Municipio, Lote 26, Albufeira, 8200-916 Albufeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vilagale.pt

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa er der altid noget specielt for alle i familien at nyde. Dette feriested i Albufeira, Portugal har omhyggeligt sammensat den perfekte blanding af komfort og aktiviteter, som hele familien vil byde på. Anbefales af Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere, dette ideal timeshare byder gæsterne velkommen i sine 310 moderne Twin Standard-værelser og rummelige Junior- og Senior Suites. Hvert værelse har gratis trådløs internetadgang, LCD-tv med kabel, minibar og eget bad med hårtørrer.

Desuden er dens veludstyrede health club et løfte om afslapning med sin indendørs opvarmede lagune-stil pool, boblebad og sauna. Udenfor feriestedet er der et par flere swimmingpools, have og udendørs rum, og legeplads og legerum til børnene. I mellemtiden introducerer restauranten gæsterne til traditionelle portugisiske retter, mens de også tilbyder internationale retter. Der er også en britisk pub i baren. Faktisk er der ingen tilbage på Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa. Det er kun få minutter fra Fisherman's Beach og er omgivet af forskellige underholdning og shopping muligheder. Aqualand, Aquashow og Zoomarine forlystelsesparker er alle let tilgængelige fra udvej også.

Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Spillehal, Fitnessrum, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / udendørs)
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (10.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis ,
Lufthavn
Faro - (27 miles - 43 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa, inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Hotel Apartamento Vila Gale Cerro Alagoa kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.