Billede af Holiday Club Tampereen Kylpyla
Billede af Holiday Club Tampereen Kylpyla
Billede af Holiday Club Tampereen Kylpyla
Billede af Holiday Club Tampereen Kylpyla
Billede af Holiday Club Tampereen Kylpyla

Adresse: Lapinniemenranta 12, Tampere, FINLAND
Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Holiday Club Tampereen Kylpyla


Holiday Club Tampereen Kylpyla har udsigt over søen Nasijarvi og er en flugt fra dagliglivets normalitet. En smuk vista tilbydes fra mange af værelserne i timeshare Udvej, der giver dig mulighed for at sidde roligt og nippe til en lækker varm chokolade - eller måske noget lidt stærkere - som du ser ud. Spabadet på stedet omfatter en pool, så du vil være i stand til at lette dine smertefulde muskler og virkelig slappe af, før du går ud for at se, hvad Tampereen Kylpyla har at byde på.

Finland er kun en kort rejse væk fra Det Forenede Kongerige, og alligevel overses det ofte af feriegæster fra vores fair isle. Dette betyder, at du kan forvente en grad af privatliv og unikhed, som du måske ikke finder i mere populære feriemål. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere elsker chancen for at opleve utrolige natur i dette land, i modsætning til noget andet. Holiday Club Tampereen Kylpyla i særdeleshed er velsignet med fantastiske omgivelser og masser af muligheder for udendørs aktiviteter, herunder vandreture og kajakroning.

Indstillingerne for mad er også fremragende, med varierede menuer og en vidunderlig klassisk pizza restaurant på stedet. Hvis du foretrækker at bo i dit værelse, er der altid roomservice, som mens du er på ferie, er en stor luksus, vi tror, ​​du fortjener.

Holiday Club Tampereen Kylpyla Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Tæppe (nogle enheder), Opvaskemaskine (nogle enheder), Pejs - Enhed (nogle enheder), Køkken (nogle enheder, Ingen / Delvis / Minikitchen), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (Alle enheder) , Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Sø, Vaskeri, Elevator, Medicinsk Faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Spa, Svømmebassin (Indendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (1.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Langrend (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Live Underholdning (2.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Tampere - (10 miles - 16 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Holiday Club Tampereen Kylpyla timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Tampereen Kylpyla inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering hos Holiday Club Tampereen Kylpyla, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Tampereen Kylpyla

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Club Tampereen Kylpyla ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Tampereen Kylpyla.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Holiday Club Tampereen Kylpyla kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.