Foto af Holiday Club Saariselka
Foto af Holiday Club Saariselka
Foto af Holiday Club Saariselka
Foto af Holiday Club Saariselka
Foto af Holiday Club Saariselka

Adresse: ., Fin-99830, Saariselk, FINLAND
Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Holiday Club Saariselk


Hvis du har drømt om en ferie til Lappland, er Holiday Club Saariselka værd at tage højde for. Beliggende i Saariselka, er dette det perfekte sted at jage efter julemanden, da området er berømt for snevejr og rensdyr. Elf observationer er ubekræftet, men de yngre medlemmer af din gruppe vil være glad for at besøge Santa Village, en forlystelsespark i nærheden.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker snowmobile safaris på tilbud. Tag en lektion i kontrol ved at køre over nogle udfordrende terræn, brug dit køretøj til at deltage i noget isfiskeri, eller endda benytte lejligheden til at sejre under de utrolige nordlys. EN timeshare på Holiday Club Saariselka har noget at tilbyde alle. Du skal bare slappe af varmt og tage dig tid til at nyde alle seværdighederne, fra rensdyrgården til en tur på husky slæder, før du går ud på varmen fra den traditionelle finske sauna for at genoprette.

Ferielejlighederne og spahotellet ligger lige midt i byen, så placeringen kunne ikke være bedre for opdagelsesrejsende, der ønsker at vove sig ud og prøve lappisk køkken. Skiløbere vil også elske muligheden for at prøve en udvej, noget andet end den sædvanlige franske vinterferie!

Holiday Club Saariselka Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Pejs (Enhed), Pejs - Enhed (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Sauna (En Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler Alle enheder),
Resort faciliteter
Langrend,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (23.0 miles), Sejlads (19.0 miles), Downhill Skiing (Nærliggende), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Sø (19.0 miles), Medicinsk Faciliteter Nærliggende), Skiskole (i nærheden), Snackbar (i nærheden), Spabad i nærheden, Squash i nærheden, Swimmingpool (i nærheden), Tennis i nærheden, Whirlpool /
Lufthavn
Ivalo - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Købe Holiday Club Saariselka timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Club Saariselka, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Club Saariselka, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Saariselka

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Club Saariselka ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Club Saariselka.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Holiday Club Saariselka kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.