Foto af Grand Waikikian by Hilton Grand Vacations Club
Foto af Grand Waikikian by Hilton Grand Vacations Club
Foto af Grand Waikikian by Hilton Grand Vacations Club
Foto af Grand Waikikian by Hilton Grand Vacations Club
Foto af Grand Waikikian by Hilton Grand Vacations Club

Adresse: Grand Waikikian by Hilton Grand Vacations, 1811 Ala Moana Boulevard Honolulu, Honolulu, HI 96815, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hiltongrandvacations.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Grand Waikikian By Hilton Grand Vacations Club? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


For rejsende på udkig efter fantastisk surfing, strande og afslapning på deres ferie, timeshare med Grand Waikikian ved Hilton Grand Vacations Club i Honolulu, Hawaii, er et godt valg. Denne fantastiske ejendom ligger på et bekvemt sted i hjertet af Waikiki, og har en fremtrædende position inden for 22-acre Hilton Hawaiian Village. Slap af og oplad på den verdensberømte Waikiki Beach eller i en af ​​feriestedets seks swimmingpools. Forkæl dig selv med en forkælelseoplevelse på spaet på stedet, og følg med dit fitness-regime på fitnesscentret. Børnene er også godt set med børnenes eventyrprogram.

Resortet tilbyder over tre hundrede suiter med et og to soveværelser, alle fuldt udstyrede med alt hvad du behøver for din tid væk - inklusive en vaskemaskine og tørretumbler, hvilket betyder, at du kan pakke lys. Alle suiter har en privat balkon, hvorfra man kan nyde udsigten til havet eller byen. Oceanfront-restauranter ligger en kort gåtur væk, der tilbyder mange forskellige typer køkken fra hele verden sammen med nogle hawaiiske specialiteter. Afslapning strømmer på tryk på dette smukke feriested, omgivet af de naturlige vidundere på denne paradisø. Hvis alt dette appellerer til dig, Rejse og fritid gruppe varmt anbefale at overveje timeshare på Grand Waikikian ved Hilton Grand Vacations Club.

Køb Grand Waikikian ved Hilton Grand Vacations Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Grand Waikikian ved Hilton Grand Vacations Club, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Grand Waikikian ved Hilton Grand Vacations Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Grand Waikikian ved Hilton Grand Vacations Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Grand Waikikian by Hilton Grand Vacations Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Grand Waikikian ved Hilton Grand Vacations Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Grand Waikikian ved Hilton Grand Vacations Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.