Foto af GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE
Foto af GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE
Foto af GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE
Foto af GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE
Foto af GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE

Adresse: LOCALITA PIETRE ROSSE, CENTOLA PALINURO, (SA), ITALIEN
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist),
Resort faciliteter
Børnepasning, børnebassin, levende underholdning, restaurant, snackbar, svømmebassin, telefon,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (3.0 miles), Strand (3.0 miles), Sejlsport (3.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Vaskeri (3.0 miles) Dykning (3.0 miles), Tennis (2.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles),
Lufthavn
- (999 miles - 1607 km)
Tjek ind / ud
Søndag

Nyd et hjem hjemmefravær på GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE

Når du køber timeshare på ejendomme som GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af GENESIS @ RESIDENCE PIETRE ROSSE kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.