Foto af Diamond Resorts Brøk Ejerskab Royal Tenerife Country Club
Foto af Diamond Resorts Brøk Ejerskab Royal Tenerife Country Club
Foto af Diamond Resorts Brøk Ejerskab Royal Tenerife Country Club
Foto af Diamond Resorts Brøk Ejerskab Royal Tenerife Country Club
Foto af Diamond Resorts Brøk Ejerskab Royal Tenerife Country Club

Adresse: Complejo San Andres, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife 38620, De Kanariske Øer
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com/destinations/property/Royal-Tenerife-Country-Club

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det nyeste ferieejerskabsprodukt tjener bestemt tradition! Fraktioneret ejerskab er en ny måde at eje ferietid på (timeshare). Hvert ejerskab sker på en bestemt lejlighed på et dedikeret feriested og tildeles en procentdel af ejerskabet, som du, når du sælger det, vil modtage. Hvert år får du tildelt et bestemt antal fraktionerede punkter, som du kan bruge hvor som helst du vil i virksomhedens portefølje. I stedet for den samme udvej hvert år, så prøv dem alle at finde din favorit. En sådan fleksibilitet var tidligere uhørt, medmindre den blev brugt udvekslingsselskaber. Når ejendomsretten er ophørt, sælges ejendommen, og du vil være blandt dem, der får deres snit. At eje med Diamond Resorts betyder, at dine fraktionerede punkter kan bruges på enhver af feriestederne i deres imponerende portefølje.

Udforsk de forskellige destinationer og lande, luksusen af Diamond Resorts verden over, og husk, at det følgende år kan du bare vælge en anden timeshare -fraktioneret udvej i et andet land. For en levetid på vidunderlige ferieminder og fremragende værdi for pengene, anbefaler Travel and Leisure Group stærkt at overveje fraktioneret ejerskab med Diamond Resorts.

Ring til Travel & Leisure Group nu for at få mere at vide om dette vidunderlige timeshare -alternativ, der nu er tilgængeligt på videresalgsmarkedet, "til en brøkdel af feriestedets oprindelige pris".

Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Diamond Resorts Brøk ejerskab Royal Tenerife Country Club til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Royal Tenerife Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Børnebassin (udendørs), Opvarmet pool (udendørs), Pool (udendørs), Whirlpool (indendørs)
Resort faciliteter
Bowlingbane, Fitnesscenter (skal være 18 år), Haver, Legeplads, Poolbord, Bar ved poolen, Snackbarer, Spa, Spa (aldersbegrænsninger gælder - spørg), dampbad, bordtennis / bordtennis, tennis
Nærliggende faciliteter
Strand, Bowlingbane, Bowling Green, Klubhus, Fitnesscenter, Haver, Golf, Golf - Driving Range, Golf - Pro Shop, Golf - Putting Green, Ridning, Marina, Minigolf, Natteliv, Parker, Poolborde, Restauranter, Sauna , Dykning / Snorkling, Shopping, Snackbar, Solarium, Spa, SurfingSwimming, Bordtennis / bordtennis, Tennis, Vandsport, Hvalseure, Windsurfing
Lufthavn
Reina Sofia - 11km
Tjek ind / ud
17: 00 fredag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Diamond Resorts Brække Ejerskab Royal Tenerife Country Club

Når du køber timeshare på ejendomme som Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig ferie fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts Brække Ejerskab Royal Tenerife Country Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Resorts Brøk Ejerskab Royal Tenerife Country Club hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Brøk Ejerskab Royal Tenerife Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts fraktioneret ejerskab Royal Tenerife Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus online-reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts Brutto Ejerskab Royal Tenerife Country Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diamond Resorts Fraktioneret Ejerskab Royal Tenerife Country Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.