Billede af Es Pueto
Billede af Es Pueto
Billede af Es Pueto
Billede af Es Pueto
Billede af Es Pueto

Adresse: Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Balearerne, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: apartamentos-es-pueto.business.site

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Es Pueto Club Hotel? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare udvej er beliggende i den idylliske landsby Santa Eulalia, med udsigt over marinaen og direkte beliggende på promenaden. Ibiza Town er kun 9 miles væk, med livligt natteliv og dens middelalderlige fæstning.

Es Pueto ligger i nærheden af ​​restauranter, butikker og underholdning. Feriestedet ligger kun fem minutters gang fra stranden. De rummelige og smagfuldt designede lejligheder er fremragende møblerede. De fleste har udsigt over Middelhavet. Lejlighederne er veludstyrede med fuldt udstyret køkken, telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, radio / cd-afspiller, central klimaanlæg og varme. Alle har to badeværelser. Faciliteter inkluderer sauna, en udendørs pool, spillelokale, gymnastiksal og restaurant.

Køber Es Pueto timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Es Pueto før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Es Pueto, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Es Pueto

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Es Pueto ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Es Pueto.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Es Pueto kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.