Billede af Es Pueto Club-Hotel
Billede af Es Pueto Club-Hotel
Billede af Es Pueto Club-Hotel
Billede af Es Pueto Club-Hotel
Billede af Es Pueto Club-Hotel

Adresse: Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Balearerne, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: apartamentos-es-pueto.business.site

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Es Pueto Club Hotel


timeshare udvej er beliggende i den idylliske landsby Santa Eulalia, med udsigt over marinaen og direkte beliggende på promenaden. Ibiza Town er kun 9 miles væk, med livligt natteliv og dens middelalderlige fæstning.

Es Pueto ligger i nærheden af ​​restauranter, butikker og underholdning. Feriestedet ligger kun fem minutters gang fra stranden. De rummelige og smagfuldt designede lejligheder er fremragende møblerede. De fleste har udsigt over Middelhavet. Lejlighederne er veludstyrede med fuldt udstyret køkken, telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, radio / cd-afspiller, central klimaanlæg og varme. Alle har to badeværelser. Faciliteter inkluderer sauna, en udendørs pool, spillelokale, gymnastiksal og restaurant.

Køb Es Pueto Club-Hotel timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Es Pueto Club-Hotel, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Es Pueto Club-Hotel, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Es Pueto Club-Hotel

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Es Pueto Club-Hotel ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Es Pueto Club-Hotel.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Es Pueto Club-Hotel kan være sikkert med viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.