Billede af El Marques Palace
Billede af El Marques Palace
Billede af El Marques Palace
Billede af El Marques Palace
Billede af El Marques Palace

Adresse: Calle Las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, Kanariske Øer 38683
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.intercorpgrp.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på El Marques Palace


Tag en tiltrængt pause med resten af ​​din familie og oplev en fantastisk ferie i det solrige El Marques-palads i Puerto de Santiago, Tenerife. Du vil blive hårdt presset for at finde en bedre destination end dette tre-stjernede koloniale lejlighedshotel nær den smukke Los Gigantes Beach.

Klassisk indrettet, en-, to- og tre-værelses timeshare Indkvartering her er rummelige og komfortable. Hver af de tredive fire lejligheder er udstyret med air-condition, opholdsstue med fladskærms-LCD-tv, fuldt udstyret køkken, sovesofa, spiseplads og badeværelse med dybe badekar. Desuden er der en smuk udsigt over Gigantes Cliffs og Atlanterhavet i de private balkoner i nogle af lejlighederne.

I mellemtiden er Wi-Fi tilgængelig på offentlige områder. Der er en forfriskende udendørs swimmingpool med liggestole og snackbar ved poolen. For børnene har de deres egen børnebassin og legeplads. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere finde udvalget af supermarkeder, butikker, barer og restauranter omkring El Marques Palace yderst bekvemt. Desuden giver dets beliggenhed god adgang til populære attraktioner som Playa de la Arena Strand, Los Gigantes Marina og Playa Las Americas.

El Marques Palace faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Elevator, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Live Underholdning (Nærliggende), Lægetjenester (Nærliggende), Legepladsområde ), Restaurant (Nærliggende), Sauna (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb El Marques Palace timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej El Marques Palace før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med El Marques Palace hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på El Marques Palace

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge El Marques Palace ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med El Marques Palace.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af El Marques Palace kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.