Billede af Edgewater Club
Billede af Edgewater Club
Billede af Edgewater Club
Billede af Edgewater Club
Billede af Edgewater Club

Adresse: 54 Sargood Drive, Wanaka, 9305, Sydøen, New Zealand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: edgewaterclub.nz

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Edgewater Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I hjertet af det centrale Otago, ved foden af ​​de sydlige alper, ligger Wanaka-søen, hjemsted for timeshare at Edgewater Club. Denne travle turistdestination er populær året rundt. To af de bedste skiområder, Treble Cone og Cardrona, er en kort køretur væk. Eller tag den betagende smukke helikoptertur fra helikopterpladsen. På disse skifelter vil både eksperten og nybegynderen finde det, de leder efter. Om sommeren er der masser af vandaktiviteter. Fra rafting og jetbåd, til vandski og ørredfiskeri, bliver Wanaka en enorm akvatisk legeplads.

Edgewater Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (En Enhed), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Bådsejlads, børnepasning, fiskeri, sø, legeplads, restaurant, sauna, spa, tennis, vandski, boblebad/boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (2.0 miles), alpint skiløb (12.0 miles), golf (2.0 miles), købmand (2.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live underholdning (2.0 miles), medicinske faciliteter (2.0 miles), shoppingområde (2.0 miles), Squash (2.0 miles),
Lufthavn
Queenstown - (62 miles - 99 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb af Edgewater Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Edgewater Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Edgewater Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Edgewater Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Edgewater Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Edgewater Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Edgewater Club kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.