Foto af Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Foto af Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Foto af Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Foto af Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Foto af Divi Southwinds Beach and Racquet Club

Adresse: St. Lawrence Gap, Christ Church, Barbados, Caribien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diviresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Divi Southwinds Beach og Racquet Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Divi Southwinds Beach Resort i Bridgetown, Barbados er en generøs destination. Her er smukke strande, der er foret med palmer, rigelige. Levende, farverige og livlige festivaler er rigelige. Store spisesteder, underholdning og shoppingmuligheder springer aldrig ud. For den rejsende, der ønsker det hele, ingen andre timeshare Ferien kommer tæt på.

Nyd det bedste af det karibiske vejr i de tre ferskvands swimmingpools med en swim-up bar, poolside lounge og sol shelters. Forkæl dig med nærende skønhedsbehandlinger og afslappende massage i dagens spa og frisørsalon. Spil med børnene på legepladsen og Kids Club eller en venlig kamp af tennis efterfulgt af en runde på den professionelle minigolfbane 9-hullet. Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere foreslår de spændende vandsportsaktiviteter som snorkling, kajak, parasailing, windsurfing og fiskeri også. Der er også trådløs internetadgang samt et motionscenter og købmand.

Tilsvarende er der ingen skimping på indkvartering på Divi Southwinds Beach Resort. Værelserne er alle suiter med rummelige etagepladser og moderne karibisk indretning. Faciliteterne er af høj kvalitet, perfekt til familier og enkeltpersoner, der ønsker mest komfort i en ferie. Disse omfatter aircondition, komplet køkken, fladskærms-tv, privat bad med hårtørrer og en charmerende gårdhave med pool, have eller havudsigt.

Divi Southwinds Beach og Racquet Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Spillelokale, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Restaurant, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Live Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (3.0 miles), Scuba Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Grantley Adams International - (7 miles - 11 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Divi Southwinds Beach og Racquet Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Divi Southwinds Beach og Racquet Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Divi Southwinds Beach and Racquet Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Divi Southwinds Beach and Racquet Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Divi Southwinds Beach og Racquet Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Divi Southwinds Beach and Racquet Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Divi Southwinds Beach og Racquet Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.