Billede af Disney's Vacation Club
Billede af Disney's Vacation Club
Billede af Disney's Vacation Club
Billede af Disney's Vacation Club
Billede af Disney's Vacation Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.disneyvacationclub.disney.go.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Disney's Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Disney Vacation Club er et ferie ejerskabsprogram, der ikke kun er fleksibelt og overkommeligt. Det er en bekvem og omkostningseffektiv måde for dig og din familie at se verden - nu og i de kommende år!

Er du og din familie på udkig efter at genoplive den unikke Disney magi hvert år? Disney Vacation Club er et ferieejerskabsprogram, der er fleksibelt, overkommeligt og bekvemt. Desuden er det en omkostningseffektiv måde for dig og dine kære at se verden - nu og i de kommende år!

The Vacation Points System

Disney Vacation Club er baseret på et Points-system. Hvert år modtager du en tildeling af Vacation Points, der er baseret på størrelsen af ​​din ejendomsinteresse. Du kan bruge disse punkter til din ferie på Disney Vacation Club Resorts.

Feriesteder

Så hvordan virker det? Forudsætningen er meget enkel. Din fast ejendom interesse på en af ​​Disney resorts får dig en bestemt mængde point. Jo større din interesse er, jo flere point får du. Større mængder Points giver dig mulighed for at vælge flere dage ferie eller større indkvartering. Hvert år modtager du en ny tildeling af Points. Og selvfølgelig er det helt op til dig, hvordan du bruger dine point!

Indkvartering

Du kan nyde indkvartering på Disney Vacation Club resorts, sammen med andre Disney destinationer. Afhængigt af antallet af point, du tildeles, og hvordan du vælger at bruge dem, kan du vælge mellem en stor ferie eller en række mindre helligdage. Indkvartering varierer i størrelse fra Studios sover 4 til Villas for grupper op til 12. Det er overflødigt at sige, at størrelsen af ​​din bolig vil kræve mere eller mindre point afhængigt af hvad du har brug for.

Bank- og lånepoint

Et af de største højdepunkter i dette særlige ejerskab er bankens og lånernes fleksibilitet. Hvis du vil tage familien væk til et virkelig eventyrligt eventyr, f.eks. Ombord på Disney Cruise Line, kan du bankere årets Points indtil næste år, hvilket giver dig dobbelt så mange årlige beløb at arbejde med. Og hvis du bare ikke kan vente, skal du bare låne point fra næste år!

Tilføj på som din familie vokser

Er din familie vokser? Dette kan betyde, at dine feriebehov vil ændre sig. Med Disney Vacation Club har du altid frihed til at købe yderligere ejendomsinteresse og dermed flere point.

Så hvorfor forsinke? Kontakt Travel and Leisure Group i timeshare-mæglere i dag for yderligere information om dette fleksible Points-system og ejer et stykke magi!

Køber Disney's Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Disney's Vacation Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Disney's Vacation Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Disney's Vacation Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Disney's Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Disney's Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Disney's Vacation Club kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.