Foto af Disneys BoardWalk Villas
Foto af Disneys BoardWalk Villas
Foto af Disneys BoardWalk Villas
Foto af Disneys BoardWalk Villas
Foto af Disneys BoardWalk Villas

Adresse: 2101 Epcot Resorts Blvd, Lake Buena Vista, FL 32830, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.disneyvacationclub.disney.go.com/

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Disneys BoardWalk Villas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Disneys BoardWalk Villas tilbyder en smag af fortiden sammen med en generøs hjælp af nostalgi. Villaerne er udsøgt dekoreret med gammeldags elegance i tankerne, og tager dig tilbage til en gang med swingmusik og puddelkjørt. Der er så meget at se og gøre i selve feriestedet, du vil være glad for at du har en timeshare det giver dig mulighed for at vende tilbage år efter år! Orlando har mange attraktioner, mange fantastiske grunde til at besøge Florida, men det er godt at vide, at udvej også har trukket alle stoppesteder for at gøre dit ophold så behageligt som muligt.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at du kan gå 'langs strandpromenaden' og tage i seværdighederne. Butikker og restauranter er helt op til bunden, med moderne smag og forventninger. Disneys BoardWalk Villas ligger i et fremragende sted, kun få minutters gang fra Epcot og Walt Disney World, som begge tilbyder fantastiske dage ud. Med en-, to- og tre-værelses villaer, hvorfra du kan vælge, kan du være sikker på at du får nok plads til, at hele familien kan nyde, uanset om dine børn er meget små, eller hvis du selv er det store barn, der ser frem til at se Mickey personligt!

Køb Disney's BoardWalk Villas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Disney's BoardWalk Villas, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Disneys BoardWalk Villas, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Disneys BoardWalk Villas

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Disney's BoardWalk Villas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Disneys BoardWalk Villas.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af disney's boardwalk villaer kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.