Foto af Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort
Foto af Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort
Foto af Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort
Foto af Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort
Foto af Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort

Adresse: 3601 Ironbound Road, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Alt kan gøres nyt, men der er ingen erstatning for en stor historisk fortid. Dette gælder for Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort i Williamsburg, Virginia. Indkvartering enthrals timeshare gæster med kolonial spiritus og et hjerte for tradition.

Værelserne er inde i et restaureret herregård, strålende og fremtrædende trods dets mange år. Oprindeligt bygget i 1735, tilbyder det nu overdådige tilbagetog med egen balkon og hems. Hvert stort klimatiseret opholdsstue har et komplet bad med brusebad og have badekar. Faciliteterne er moderne og giver kvalitet komfort. Disse omfatter et delvis køkken, kabel-tv og dvd-afspiller samt vaskeri.

Indendørs og udendørs swimmingpools er også inden for Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort, samt tennis, en udendørs pavillon og legeplads. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler også de gode restauranter. Besøg The Powhatan Bar og Grill for smukke måltider eller kom til The Historic Grounds for nogle rige kaffe.

På fritiden glem ikke at udforske de mange vidundere i denne historiske by. Forundre de historiske museer, monumenter og slagmarker samt det restaurerede 18-århundrede engelsk arkitektur strækket i og omkring denne tidligere amerikanske by 170-acre.

Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon / Tørretumbler (alle enheder),
Resort faciliteter
Børn s Pool, Træningsudstyr, Pejs, Spillelokale, Sø, Legeplads Område, Racquetball (Udstyr til rådighed), Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / Udendørs), Tennis (Udstyr til rådighed), Spabad / Whirlpool,
Nærliggende faciliteter
Strand (50.0 miles), Bådsejlads (5.0 miles), Fiskeri (5.0 miles), Golf (3.0 miles), Supermarked (1.0 miles), Frisør (1.0 miles), Health Club (Nærliggende), Live Entertainment (3.0 miles) Medicinsk faciliteter (1.0 miles), indkøbsområde (1.0 miles), vandski (5.0 miles),
Lufthavn
Newport News / Williamsburg - (32 miles - 51 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Diamond Resorts Den historiske Powhatan Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Resorts, så er det historisk Powhatan Resort hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Diamond Resorts Det historiske Powhatan Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.