Billede af Riviera Shores Resort
Billede af Riviera Shores Resort
Billede af Riviera Shores Resort
Billede af Riviera Shores Resort
Billede af Riviera Shores Resort

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Riviera Shores Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Capistrano Beach er en del af det berømte Orange County i Californien. Med et så poetisk navn er det kun rimeligt at forvente store ting fra Diamond Resorts Riviera Shores Resort, og heldigvis lever resortet op til forventningerne. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker især, at der er et udvalg af swimmingpools, at voksne og børn kan gøre brug af begge dele, og at der også er to jacuzzier: perfekt til at slappe af og lette trætte muskler.

A timeshare i Californien er altid en god idé, da staten er kendt for sin skønhed. Det er muligt at tilbringe et helt liv her og stadig aldrig helt se alt. Mellem de surfbare bølger på kysten, bjergene og vandreture og shopping og kultur, vil en timeshare her altid se dig rigtigt.

Diamond Resorts Riviera Shores Resort har fuldt udstyrede køkkener; perfekt, når du vil bruge lidt tid på at slappe af med dine nærmeste i hjemlige omgivelser. Der er også et spillerum og bordtennisbord til at holde de små beskæftiget, samt cykler til rådighed, så du nemt kan nyde seværdighederne. Med så meget på tilbud for at holde alle underholdt, vil hele familien råbe om at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Køb Riviera Shores Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Riviera Shores Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Riviera Shores Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Riviera Shores Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Riviera Shores Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Riviera Shores Resort.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Riviera Shores Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.