Billede af Club La Riviera
Billede af Club La Riviera
Billede af Club La Riviera
Billede af Club La Riviera
Billede af Club La Riviera

Adresse: Urbanizacion Riviera del Sol, Calle Saturno, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.crownresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Crown Resorts på Club La Riviera? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Club La Riviera er en del af Crown Resorts portefølje af timeshare ferieboliger og er deres mest hyggelige tilbud i Spanien, med kun toogtres servicerede lejligheder. Besøg den populære Costa del Sol og opretholde en vis grad af eksklusivitet er en fantastisk måde at sikre, at du har den bedste tid på din ferie. Dette feriested byder på en indbydende udendørs swimmingpool og en gratis bus til stranden, kun få minutter væk. Tag dig tid til at suge i solen, afkøle med forfriskende dips i vandet, når det bliver lidt for dampende, og nyd noget lækkert.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker muligheden for at tage en picnic til stranden, muliggjort af det fuldt udstyret køkken i hver lejlighed, men der er også rigelige valg til dejlig lokal billetpris. Forkæl dig i en tortilla eller muligvis nogle paella for virkelig at få mest muligt ud af din rejse til Spaniens solskin kyst. Club La Riviera er stærkt anbefales til feriegæster, der håber at nyde en god kvalitetstid med de mennesker, de elsker i en mere afsondret udvej, så fokuset kan forblive på blot at tage en pause fra det normale liv og travlhed i livet.

Club La Riviera faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Svømmebassin, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Bådsejlads (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Børnepasning (2.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning 3.0 miles), Vaskeri (1.0 miles), Liveunderholdning (Nærliggende), Medicinsk udstyr (Nærliggende), Legepladsområde (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Sauna (Nærliggende), Indkøbsrum (Nærliggende), Squash Tennis (Nærliggende), Vandski (3.0 miles), Whirlpool / Hot Tub (Nærliggende), Wind Surfing (3.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (24 miles - 38 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndag

Køb Club La Riviera timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Riviera, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Riviera, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Riviera

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club La Riviera ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Riviera.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Riviera kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.