Billede af Club Wyndham Access
Billede af Club Wyndham Access
Billede af Club Wyndham Access
Billede af Club Wyndham Access
Billede af Club Wyndham Access
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.myclubwyndham.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Wyndham Access? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham Access giver ejerne fleksibilitet til at foretage en reservation på en række timeshare resort steder inden for Club Wyndham Access for at opfylde deres ferie behov. Club Wyndham Access-ejere vil modtage et ejercertifikat for mængden af ​​Club Wyndham Access Points købt, i stedet for en handling til en enkelt udvej.

Forbehold kan foretages på enhver udvej (som alle er dine "hjem" resorts), der er en del af Club Wyndham Access under vinduet Advance Reservation Priority, 13 til 10 måneder før check-in.

Et blandet vedligeholdelsesgebyr bestemmes og er baseret på mængden af ​​lagerbeholdning fra hver udvejssted, der er en del af Club Wyndham Access. Denne opgørelse har et vist vedligeholdelsesgebyr i forbindelse med det. De forskellige vedligeholdelsesafgifter og andre udgifter i forbindelse med Club Wyndham Access-opgørelsen kombineres eller blandes og fordeles derefter ud fra antallet af point, der ejes af hver Club Wyndham Access-ejer.

Køb Club Wyndham Access timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Wyndham Access før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Wyndham Access, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Wyndham Access

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club Wyndham Access ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Wyndham Access.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Club Wyndham Access kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.