Billede af Ona Dorada El Tarter
Billede af Ona Dorada El Tarter
Billede af Ona Dorada El Tarter
Billede af Ona Dorada El Tarter
Billede af Ona Dorada El Tarter

Adresse: Ransol, Canillo, Andorra, AD100, Andorra
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: onagrup.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Solana De Ransol? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Andorra er næsten en hemmelighed; en lille uafhængig fyrstedømmelse mellem Spanien og Frankrig, der bevarer charmen af ​​begge. Ona Dorada El Tarter i Ransol er kun øjeblikke væk fra svævebaner, der forsigtigt løfter dig mod det mest utrolige, betagende landskab. Herfra er det let at vandre langs smukke stier, der tager i flora og fauna, for hvilket regionen er særligt bemærkelsesværdigt. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at det er muligt at tilbringe både sommer og vinter og alt imellem i denne fantastiske bjergskråning landsby med kun hundrede og firs faste indbyggere.

Ona Dorada El Tarter tilbyder feriegæster det bedste i timeshare lejligheder hvorfra man kan udforske Pyrenæerne. Feriestedet er indbydende ved første ankomst, stenfacaden passer fint sammen med atmosfæren og udseendet af regionen. Udsigten er vidunderlig fra hver lejlighed, et perfekt sted at sidde og nippe til en kaffe og nyd pause fra virkeligheden. Med et køkken og opholdsområde i hver, vil du være i stand til at tage dig tid til at lave et let måltid i stedet for at gå ud til en af ​​de nærliggende restauranter, hvis din dag med vandreture eller skiløb har slidt dig ud. Der er ikke behov for at haste overhovedet, når du besøger denne rolige oase i bjergene.

Ona Dorada El Tarter Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Pejs - Enhed (nogle enheder), køkken (alle enheder, delvist), vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Øvelsesudstyr, Supermarked, Restaurant, Sauna, Snackbar, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Downhill Skisport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Gym (9.0 miles), Live Underholdning (1.0 miles), Medicinsk Udstyr (1.0 miles), Skiskole (Nærliggende), Squash (2.0 miles), Swimmingpool (2.0 miles) , Tennis (2.0 miles),
Lufthavn
Barcelona - (125 miles - 201 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Ona Dorada El Tarter timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ona Dorada El Tarter, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ona Dorada El Tarter, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ona Dorada El Tarter

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Ona Dorada El Tarter. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ona Dorada El Tarter.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ona Dorada El Tarter kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.