Billede af Club La Costa Paradise Club
Billede af Club La Costa Paradise Club
Billede af Club La Costa Paradise Club
Billede af Club La Costa Paradise Club
Billede af Club La Costa Paradise Club

Adresse: Calle Galicia 6, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Club La Costa Paradise Club


En stor flugt til paradiset er præcis det, du får med timeshare or Fraktioneret ejerskab På Club La Costa Paradise Club. Tag en uge væk fra din hverdag og find dig selv fortryllet af charmen og allure på dette høj standard resort i Tenerife, Spanien—Kendt af de lokale beboere som øen for det evige forår.

Uanset hvilken tid på året du går, får du opleve godt vejr i en fantastisk beliggenhed, der lader til, at den blev lavet specielt til din ferie. Tilbring dine dage ved den opvarmede pool med fri form, liggende i boblebadet, opretholde din rutine i fitnesscentret og nyde udsigten til La Gomera fra din solnedtrækede balkon.

Rummelige lejligheder er fuldt udstyrede med alt hvad du behøver, hvis du vil lave dine egne måltider, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Tag en tur til Tiede National Park for at udforske månelandskabet. Slap af om aftenen med en cocktail. Begge timeshare og Fraktioneret ejerskab På dette vidunderlige feriested vil du give år efter år med gode minder, så til din næste ferieinvestering, Rejse og fritid gruppe Anbefaler at overveje Club La Costa på Paradise Club.

Club La Costa Paradise Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Live Underholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Træningsudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Fitness Club (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (1.0 miles) I nærheden), tennis (i nærheden), vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdag

Køb Club La Costa Paradise Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Paradise Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Paradise Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Paradise Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Paradise Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Paradise Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Paradise Club kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.