Billede af Club La Costa Las Farolas
Billede af Club La Costa Las Farolas
Billede af Club La Costa Las Farolas
Billede af Club La Costa Las Farolas
Billede af Club La Costa Las Farolas

Adresse: Urbanizacion Las Farolas, Carretera de Cadiz Kilometro 203, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com/las-farolas/

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Club La Costa på Las Farolas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Beliggende mellem to maleriske badebyer på Spaniens Costa del Sol, timeshare or Fraktioneret ejerskab med Club La Costa på Las Farolas er ideel til feriegæster, der gerne vil have adgang til en række strande i en afslappet og fredelig atmosfære. Feriestedet har en høj beliggenhed, der tilbyder en fantastisk udsigt over både Middelhavet og bjergene placeret bag på feriestedet. Det langsommere tempo i livet på dette feriested gør det godt at bruge din tid til at slappe af ved poolen eller i jacuzzien, men hvis du gerne vil udforske, er mange spændende steder kun en kort køretur væk.

To- og tre-værelses enheder er tilgængelige på feriestedet, hvilket betyder at du kan komfortabelt ferie med hele familien. Lejlighederne er udstyret med et fuldt udstyret køkken og spisestue, så for dem af jer, der nyder et fantastisk hjemmelavet måltid, selvom de er væk, er alt lige ved hånden. Alternativt er utallige spisemuligheder tilgængelige i nærheden, der tilbyder et stort udvalg af køkkener. For udflugter i området vil 24-timers reception også med glæde hjælpe. Hvis du leder efter timeshare or Fraktioneret ejerskab i dette område, Rejse og fritid gruppe er glade for at præsentere Club La Costa på Las Farolas.

Club La Costa Las Farolas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), køkken (alle enheder, fuld), mikrobølgeovn (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Strand (2.0 miles), Bådsejlads (2.0 miles), Casino (9.0 miles), Træningsudstyr (2.0 miles), Fiskeri (2.0 miles), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (2.0 miles) Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Sauna (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (20 miles - 32 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Club La Costa Las Farolas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Las Farolas, inden du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Las Farolas, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Las Farolas

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Las Farolas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Las Farolas.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Las Farolas kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.