Foto af Club Heritage International Fraktioneret guld
Foto af Club Heritage International Fraktioneret guld
Foto af Club Heritage International Fraktioneret guld
Foto af Club Heritage International Fraktioneret guld
Foto af Club Heritage International Fraktioneret guld

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Club Heritage International Fractional Gold? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Med 30 års erfaring inden for opførelse og styring af feriebyer og feriehuse tilbyder Heritage Resorts & Hotels en unik portefølje af fine ferie- og fritidsdestinationer. Tilbyder det fineste udvalg af helligdage for hele familien hele året.

I øjeblikket har Heritage egne fem feriesteder for spanske helligdage på Costa del Sol i det sydlige Spanien. Arvets succes og omdømme er også vokset i Storbritannien. De har to fine hoteller; Et Lincoln Hotel og et Lake District Hotel, begge anerkendt som førende destinationer for ferie, business konferencer og overdådige bryllupper.

Affiliate resorts over hele verden giver ejere et mundvandsvalg af yderligere eksotiske ferieboliger i Østrig, Indien, Indonesien, Thailand, Kina og Hong Kong.

Club Heritage International er en eksklusiv ejer klub, medlemmer nyde vidunderlige ferie muligheder plus mange andre privilegier: rabat biludlejning; Rabatter i udvej restauranter; Særlige golf green fees; Bonus uger ferie; En eksklusiv, indkomstgenererende, ambassadørklub og regelmæssige nyhedsbreve og opdateringer.

Heritage affiliate resorts er specielt udvalgt til at tilbyde Club Heritage International medlemmer en spændende ekstra dimension af yderligere ferie muligheder på verdensplan. Hver destination og udvej er blevet udvalgt for at passe vores medlemmer og vores medlemmer perfekt.

Køb af Club Heritage International fraktioneret guld timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Heritage International Fraktioneret guld, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Heritage International Fractional Gold, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Sælges og videresælges på Club Heritage International Fractional Gold

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Heritage International Fraktioneret guld ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Heritage International Fractional Gold.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Club Heritage International Fraktioneret guld kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.