Billede af BelleVue Aquarius-Aquamar
Billede af BelleVue Aquarius-Aquamar
Billede af BelleVue Aquarius-Aquamar
Billede af BelleVue Aquarius-Aquamar
Billede af BelleVue Aquarius-Aquamar

Adresse: Calle Teide 6, Puerto del Carmen, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hotetur.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på BelleVue Aquarius-Aquamar? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


BelleVue Aquarius-Aquamar ligger tæt på havnen i den gamle bydel i Puerto del Carmen. Det er i en ideel position til at nyde de mange attraktioner i denne travle by. Dens store swimmingpool serveres af en poolbar og restaurant, og der er en receptionslounge. Tæt ved finder du et lille indkøbscenter. Lejlighederne er enkelt indrettede, og nogle har balkon med udsigt over poolen mod havet. En bil vil i høj grad bidrage til din ferieoplevelse. Dette resort er ikke egnet til gangbesværede.

BelleVue Aquarius-Aquamar faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Supermarked, Vaskeri, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (16.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Frisør (Nærliggende), Gymnastiksal (Nærliggende), Medicinsk Indretning Sauna (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles),
Lufthavn
Arrecife - (8 miles - 12 km)
Tjek ind / ud
Torsdag mandag

Køb af BelleVue Aquarius-Aquamar timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej BelleVue Aquarius-Aquamar før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med BelleVue Aquarius-Aquamar, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos BelleVue Aquarius-Aquamar

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge BelleVue Aquarius-Aquamar ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med BelleVue Aquarius-Aquamar.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge BelleVue Aquarius-Aquamar kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.