Foto af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Foto af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Foto af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Foto af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Foto af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village

Adresse: Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club La Costa Signatur Collection Sunningdale Village


Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village leverer femstjernet glamour og service blandet med luksus komfort og fornøjelse, lige for dig og din familie. Denne eksklusive familieby på Tenerife, Spanien har alle de elementer, der består af timeshare Ferie lyksalighed.

At være en del af den eksklusive CLC Sunningdale Signatur Collection gruppe af ejere, medlemmer vil finde alle aspekter af deres ferie er blevet skræddersyet med glæde og deluxe komfort i tankerne. Epitomized et tilsvarende niveau af fem-stjernet service, luksus ved interiør design excellence og udkølet glamour kun fundet i de mest fremtrædende af hoteller.

CLC Sunningdale Signatur Collection Ejere oplever de mest luksuriøse opholdsrum på alle CLC World feriebyer på Tenerife, såsom elegante inventar, rummelige suiter og værelser, overdådige møbler og luksus mærkevarer. Store private terrasser med jacuzzi boblebad, chill out liggestole og alt hvad du behøver for god al fresco spisning kan findes udenfor.

Den luksuriøse airconditionerede suite sover op til seks personer. Den rummelige åbent plan spisestue / opholdsstue indeholder en underholdning væg, der har et monteret, storskærms-tv og Apple TV-boks, surround sound system og dvd-afspiller. Den overdådige en-suite soveværelse med sin king-size seng er klædt i monogram Signature lagner / pudevipper, fløjl hovedgærde og stort tv. Silestone kvarts arbejdsområder og store navneapparater og pryder køkkenområdet.

En forbedret ferieoplevelse er et kendetegn for at være en VIP Signature ejer. CLC personlig concierge service, herunder hurtig check-in, sætter straks tonen til ferie lyksalighed, der venter. Vælg spisestue hvor du kan få en særlig middag tilberedt og serveret i din lejlighed med et akkompagnement af levende musik, hvis du ønsker det! Alt dette gør CLC Signature Collection det bedste feriested på Tenerife.

Køb Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club La Costa Signatur Collection Sunningdale Village, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club La Costa Signatur Collection Sunningdale Village, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.