Billede af Callao Garden
Billede af Callao Garden
Billede af Callao Garden
Billede af Callao Garden
Billede af Callao Garden

Adresse: Callao Salvaje, Adeje, CANARY ISLANDS, SPANIEN
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Callao Garden? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Tenerife er kendt som et paradis for feriegæster. Den største af De Kanariske Øer er domineret af den sovende vulkan Mount Teide og flankeret af utrolige strande, hvoraf nogle er sorte. Disse unikke træk er takket være økædenes vulkanske karakter og skaber en spændende ændring i det normale hvide og gule sand. Dens stilling vest for Afrika betyder, at temperaturen er balmy hele året rundt, og det er et populært rejsemål for surfere, der søger at flygte fra Storbritanniens kølige kyst.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker Callao Garden for sin afkølet stemning og tydelig spansk stemning. Udsigten er uden sidestykke, med balkoner i hver af de en-sengs lejligheder med udsigt over de fire pools samt det rolige blå hav. Det her timeshare er udstyret med et tekøkken, der er perfekt til lette måltider, og restauranten på stedet serverer en lækker smag af Spanien.

Sporty typer kan forkæle et spil tennis eller squash før du slapper af på en af ​​Tenerife strande. Dem, der foretrækker livet i et mildere tempo, kan ønske at tilbringe en eftermiddag på Callao Have's helt egen minigolfbane. Vi elsker at være i stand til at tilbringe tid sammen med familie og venner i en afslappet atmosfære, og foreslå, at du forlader scoreholdingen derhjemme.

Callao Havefaciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder),
Resort faciliteter
Børn s Pool, Supermarked, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Snackbar, Squash, Swimmingpool, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (6.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Fitness Club (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Windsurfing (9.0 miles)
Lufthavn
Reina Sofia - (16 miles - 25 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag, mandag

Køb Callao Garden timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Callao Garden, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Callao Garden, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Callao Garden

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Callao Garden. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Callao Garden.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Callao Garden kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.