Foto af Altamira Club
Foto af Altamira Club
Foto af Altamira Club
Foto af Altamira Club
Foto af Altamira Club

Adresse: Altamira Club (#2438), Calle el Beril, La Caleta, Adeje, Tenerife, Kanariske Øer 38679
Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Altamira Club


Beliggende i Adeje på den super solrige ø Tenerife, tilbyder Altamira Club en lang række aktiviteter for unge og ikke så unge. EN timeshare i resortet giver dig adgang til alle de mest eftertragtede faciliteter, herunder en pool omkranset af luksuriøse haver, samt en fantastisk udsigt. Studiolejlighederne og lejlighederne med XNUMX soveværelse har balkon, så du kan tilbringe aftener med at se solnedgangen over promenaden og stranden, begge kun en kort gåtur væk. Spanien er et populært rejsemål for turister, måske på grund af de lækre smagsoplevelser, du finder i restauranter spredt overalt, der serverer traditionelle tapas og fisk og skaldyr. Skyl det hele ned med en glat spansk vin.

Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere foreslår også at tage tid til at besøge den nærliggende Barranco del Infierno kløft, hvor du kan vandre til Tenerife højeste vandfald og kigge ind på hundredvis af huler. Siam Park er Europas største vandland og er kun ti minutter fra feriestedet for dem der foretrækker at holde sig kølige. Tag en tur på magtens tårn eller modig dragen hvis du tør. Med fantastisk natur og rigelig underholdning på tilbud, er Altamira Club det bedste valg for dem, der kender!

Altamira Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Bådsejlads, Børn s Pool, Fiskeri, Supermarked, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Casino (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (9.0 miles), Dykning (Nærliggende), Vandski (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia - (14 miles - 22 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Altamira Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Altamira Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Altamira Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Altamira Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Altamira Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Altamira Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Altamira Club kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.