Foto af Allegro Royal Hideaway Playacar
Foto af Allegro Royal Hideaway Playacar
Foto af Allegro Royal Hideaway Playacar
Foto af Allegro Royal Hideaway Playacar
Foto af Allegro Royal Hideaway Playacar
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Allegro Royal Hideaway Playacar? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Der er ingen bedre måde at genvinde dit liv fra det stramme greb om deadlines og møder end et luksuriøst timeshare flugt på Occidental Royal Hideaway Playacar i Playa del Carmen, Mexico. Dette all inclusive-feriekompleks er beliggende i den smukkeste, hvide sandstrand, en del af området, hvilket giver dig endeløse muligheder for at slappe af, slappe af og genvinde balance.

Desuden kan du påbegynde en helbredelsesrejse på The Retreat SPA og Fitness Center. Vask dine bekymringer væk med personlige terapeutiske behandlinger og har det privilegium at nyde tid for dig selv i rolige og intime luksus. Også på stedet til din fritid er der seks svømmebassiner, dagtid assistance fra Private Villa Concierge, og en række spændende sportsaktiviteter, herunder dykning, kajak og windsurfing. Seks gode restauranter venter dig i byen også, men Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere opfordrer dig til at prøve Chef's Table Experience - en gourmet-smagsmenu på over tolv retter parret med de fineste vine.

Endelig er de to hundrede mexicansk-stil indkvarteringer af Occidental Royal Hideaway Playacar lige så overdådige. Hver er privat og elegant med kvalitetsfaciliteter såsom aircondition, king-size-seng eller queensize-senge, pudemenu, marmorbadeværelse og satellit-tv med iPod-dockingsunderholdningssystem. Du vil aldrig have mere.

Allegro Royal Hideaway Playacar faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepasning, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Frisør, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Indkøbs område, Snackbar, Spa, Svømning Pool, Tennis, Vandski, Whirlpool / Hot Tub, Wind Surfing,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Golf (Nærliggende),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Cancun International - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Allegro Royal Hideaway Playacar timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Allegro Royal Hideaway Playacar inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Allegro Royal Hideaway Playacar, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Allegro Royal Hideaway Playacar

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Allegro Royal Hideaway Playacar ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Allegro Royal Hideaway Playacar.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Allegro Royal Hideaway Playacar kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.