Billede af Royal Hideaway *Kun for voksne*
Billede af Royal Hideaway *Kun for voksne*
Billede af Royal Hideaway *Kun for voksne*
Billede af Royal Hideaway *Kun for voksne*
Billede af Royal Hideaway *Kun for voksne*

Adresse: /resort/timeshare-resales-allegro-royal-hideaway-playacar/, Quintana Roo, 77710, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: barcelo.com/en-us/royal-hideaway-playaca

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Royal Hideaway *Kun for voksne*? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Der er ingen bedre måde at genvinde dit liv fra det stramme greb om deadlines og møder end et luksuriøst timeshare flugt på Royal Hideaway i Playa del Carmen, Mexico. Dette resort med alt inklusive kun for voksne ligger i den smukkeste hvide sandstrand del af området, hvilket giver dig uendelige muligheder for at slappe af, slappe af og genvinde balancen.

Desuden kan du påbegynde en helbredelsesrejse på The Retreat SPA og Fitness Center. Vask dine bekymringer væk med personlige terapeutiske behandlinger og har det privilegium at nyde tid for dig selv i rolige og intime luksus. Også på stedet til din fritid er der seks svømmebassiner, dagtid assistance fra Private Villa Concierge, og en række spændende sportsaktiviteter, herunder dykning, kajak og windsurfing. Seks gode restauranter venter dig i byen også, men Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere opfordrer dig til at prøve Chef's Table Experience - en gourmet-smagningsmenu på over tolv retter parret med de fineste vine.

Endelig er de to hundrede overnatningssteder i mexicansk stil i Royal Hideaway lige så overdådige. Hver er privat og elegant med kvalitetsfaciliteter såsom aircondition, kingsize- eller queensize-senge, pudemenu, marmorbadeværelser og satellit-tv med iPod-docking-underholdningssystem. Du vil aldrig have mere.

Royal Hideaway *Kun for voksne* Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepasning, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Spillelokale, Supermarked, Frisør, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Indkøbs område, Snackbar, Spa, Svømning Pool, Tennis, Vandski, Whirlpool / Hot Tub, Wind Surfing,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Golf (Nærliggende),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Cancun International - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af Royal Hideaway *Voksne* timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Hideaway *Kun voksne* før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Royal Hideaway *Adults Only*, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Royal Hideaway *Kun voksne*

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Hideaway *Adults Only* ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Royal Hideaway *Adults Only*.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Royal Hideaway *Adults Only* kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.