Billede af El Capistrano Village
Billede af El Capistrano Village
Billede af El Capistrano Village
Billede af El Capistrano Village
Billede af El Capistrano Village

Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på El Capistrano Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


El Capistrano Village præsenterer næsten hundrede andalusiske villaer og lejligheder til gæster, der søger at opleve middelhavets bedste kvaliteter og charmen i de gamle fiskerlandsbyer Malaga, Spanien. Haver og pools omgiver boligen. En privat terrasse og have gør hver enhed skinnende. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere opmuntre til at samle her for at nyde udsigten over byen Nerja eller havet.

timeshare enheder varierer fra et til tre soveværelser. Hver er en dejlig ramme for en intim ferie eller en familieferie. Faciliteter fælles for alle villaer og lejligheder omfatter et komplet køkken, spisestue og stue med brændeovn og tv med satellitkanaler og komplet badeværelse. Opgraderede værelser har flere soveværelser og badeværelser med jacuzzi, sovesofa, solarium og liggestol og privat pool.

Der er gratis trådløs internetadgang i området. Der er også en udendørs pool for alle at slappe af i. En række spanske og internationale retter kan også nydes i restauranten. To barer og et lille supermarked opfylder yderligere gæsternes behov. Derudover er El Capistrano Village kun tolv minutter væk fra Burriana Beach. Caves of Nerja og hovedstaden provinsen Malaga er også i nærheden for din udforskning og nydelse.

El Capistrano Village faciliteter

Enhedsfaciliteter
Pejs - Enhed (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Vaskeri, Restaurant, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (6.0 miles), Casino (37.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (12.0 miles), Ridning (1.0 miles), Levende underholdning (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende)
Lufthavn
Malaga - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
Lørdag, mandag

Køb El Capistrano Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej El Capistrano Village, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med El Capistrano Village, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på El Capistrano Village

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i El Capistrano Village. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med El Capistrano Village.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af El Capistrano Village kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.