Foto af Fraktioneret Ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto af Fraktioneret Ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto af Fraktioneret Ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto af Fraktioneret Ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto af Fraktioneret Ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa

Adresse: Rua Andrade Corvo, PO BOX 63, Kap Verde - Sal,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.melia.com/en/hotels/cabo-verde/isla-de-sal/melia-dunas/index.html

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa


Fraktioneret ejerskab at Melia Dunas Beach Resort & Spa ligger kun få minutter fra den farverige landsby Santa Maria og Amilcar Cabral internationale lufthavn I den sydvestlige del af øen Sal.

Afslapning og sjov lige på den smukke Algodoeiro-strand, hvilket gør det til en fantastisk destination for windsurfing, kitesurfing og dykning fans. Spektakulær altomfattende timeshare resort tilbyder suiter og villaer med op til 5 soveværelser, privat have og pool

Oplev YHI Spa og storslåede pools, omgivet af smukke haver. Udvej har fire restauranter og otte barer. Lokale og internationale spisesteder.

Melia Dunas tilbyder et omfattende program af aktiviteter, aften shows og levende musik. Med eksklusiv og personlig service på The Level.

Melia Dunas Beach Resort & Spa er et luksuriøst All Inclusive-svømmebassin og badeby med udsigt over et koralrev med et rart haveliv. Feriestedet kombinerer et evigt sommerklima med fantastiske tropiske haver og førsteklasses faciliteter og indkvartering.

Melia Dunas Beach Resort & Spa tilbyder også trådløs internetadgang på alle værelser og i fællesområderne. Eksklusiv serviceniveau for kun voksne (minimum 16 år). Pools for voksne og børn. Fuldt gym, to tennisbaner og beachvolleyball, butikker og butikker i Boulevard og frisør.

Køb fraktionalt ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Fraktioneret Ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med fraktioneret ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved fraktioneret ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge fraktioneret ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med fraktioneret ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa.

Alle søger Sælge timeshare Brugen af ​​brud på ejerskab Melia Dunas Beach Resort & Spa kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.