Foto af Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui
Foto af Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui
Foto af Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui
Foto af Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui
Foto af Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui

Adresse: The Beach Samui, 30 / 23 Moo 5, Thong Krut Village, Tambon Taling Ngam, Koh Samui, Suratthani 84140, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.thebeach-samui.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Thailand er hjemsted for nogle af de mest ærværdige skønheder i verden. Koh Samui, tilgængelig med båd eller fly, spiller vært for fantastisk natur og uspolerede landskaber. Dette gør det til et ideelt hjem for dem, der søger fraktioneret ejerskab med en privat bopælsklub. Øens nyeste udvikling, Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui, er et fantastisk eksempel på dette.

Udvej er blevet skabt med sine ejere og gæster i spidsen for alt. Vågn op til terrassen udsigt over azurblå horisonter strækker sig så langt som du kan se. Nyd hjemmelavet mad i din luksuriøse lejlighed, støttet af de fem-stjernede concierge-tjenester. Slap af med behandlinger på det eksklusive velvære spa eller den fantastiske infinity pool, der byder på ekspansiv udsigt over Moo Koh Ang Thong National Park Islands. Det verdensberømte designteam har udpeget alle moderne suiter med individuelt udvalgte inventar og møbler, som får dig til at føle dig hjemme.

Bæredygtige metoder og traditionelle kunst påberåber ikke blot den thailandske kultur, men også gør dette feriested ret miljøvenligt. Du vil finde dig selv nedsænket i bæredygtig luksus ved hver tur! Spis i stil på The Beach Restaurant og Bar, eller få måltider leveret til dit værelse eller terrasse. Du kan endda nyde en sen aftensmad i en privat strand cabana! Det er alt på tilbud, så hvad venter du på? For fraktioneret ejerskab i Thailand anbefaler Travel and Leisure Group overvejer den helt nye Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui.

Buying Club Absolut Fractional The Beach Koh Samui timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Club Absolut Fractional The Beach Koh Samui, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Absolute Fractional The Beach Koh Samui ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Absolut Fractional The Beach Koh Samui.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Absolut Fractional The Beach Koh Samui kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.