Foto af Canal Boat Club i Alvechurch Marina
Foto af Canal Boat Club i Alvechurch Marina
Foto af Canal Boat Club i Alvechurch Marina
Foto af Canal Boat Club i Alvechurch Marina
Foto af Canal Boat Club i Alvechurch Marina

Adresse: Scarfield Warf, Alvechurch, Worcestershire, B48 7SQ,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.canalboatclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Canaltime at Alvechurch Marina? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Canal Boat Club ved Alvechurch Marina i Worcestershire, England bringer en spændende afslutning på din søgen efter et nyt eventyr. På din næste timeshare ferie, forfriskes af et utroligt krydstogt på nogle af de mest etablerede vandveje i Storbritannien. Skiftet af tempo løsner dit bryst og lyser dit sind. Desuden er marinaen centralt beliggende midt i det store kanalnetværk, hvilket giver dig en uendelig mængde muligheder for at udforske enhver mulig glæde, som ruterne giver.

Ombord, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er sikre på, at den rige blanding af udsigter ved vandet og aktiviteter vil charme dig. Hver af de fem Midland-amter, du møder, tilbyder en unik oplevelse ved interessant at blande det gamle med det nye.

Derefter, efter et godt udbrud af aktivitet, træk dig tilbage til dit værelse, der er intet mindre end et premium-sommerhus. Bådene er fuldt udstyret og sikrer, at alle hjemmeformer, du har brug for, er på plads. Faciliteter inkluderer centralvarme, komplet køkken og stue med sovesofa. Yderligere har du adgang til et fitnesscenter, poolbar, trådløs internetadgang i fællesområder, selvparkering, forretningscenter og døgnåben reception. Det er klart, at din tilfredshed er garanteret hos Canalboat Club i Alvechurch Marina.

Købe Canal Boat Club på Alvechurch Marina timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Canal Boat Club i Alvechurch Marina, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Canal Boat Club på Alvechurch Marina, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Canal Boat Club i Alvechurch Marina

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Canal Boat Club på Alvechurch Marina ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Canal Boat Club i Alvechurch Marina.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Canal Boat Club i Alvechurch Marina kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.