Foto af Canal Boat Club
Foto af Canal Boat Club
Foto af Canal Boat Club
Foto af Canal Boat Club
Foto af Canal Boat Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.canalboatclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Canal Boat Club


Leder du efter noget helt andet, når det kommer til din timeshare ejendomsret? Elsker du Englands vandveje og ønsker at udforske dem for dig selv? Så hvorfor ikke overveje Canal Boat Club? Deres hele filosofi er at give ejerne dynamiske og mindeværdige helligdage for en levetid sammen med evnen til at bremse, slappe af og gå helt i deres eget tempo. Undslippe fra forurening, stress og problemer i det daglige liv. Kom væk fra den endeløse ansvar og frenetiske tempo i den virkelige verden. Tag stikket ud af for meget teknologi. Lad dig selv være omsluttet af fred og ro i Englands smukkeste vandveje.

Flåden, der består af vidunderligt udpegede smalbåde, opererer fra en række marinaer i hele England med steder i Berkshire, Worcestershire, Cheshire, Shropshire, Northamptonshire, Wiltshire og Leicestershire. Du vil aldrig være kort over ting at gøre på disse berømte steder. Kæledyr er velkomne, og fiskeri er opmuntret! Du kan endda stoppe ved gæstfrie pubber på vejen for at møde lokalbefolkningen, andre bådere og nyd din fritid i dit eget tempo. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere anbefaler stærkt overvejer Canal Boat Club for en virkelig unik ferie oplevelse.

Køb af Canal Boat Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Canal Boat Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Canal Boat Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Canal Boat Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Canal Boat Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Canal Boat Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Canal Boat Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.