Foto af Canal Boat Club ved Anderton Marina
Foto af Canal Boat Club ved Anderton Marina
Foto af Canal Boat Club ved Anderton Marina
Foto af Canal Boat Club ved Anderton Marina
Foto af Canal Boat Club ved Anderton Marina

Adresse: Uplands Road , Anderton , Northwich, CW9 6AJ, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.canalboatclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Canal Boat Club ved Anderton Marina? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Uendelige timer med frihed og fornøjelse udgør løftet om Canal Boat Club på Anderton Marina i Cheshire, England. Der er ingen rejseplan knyttet til dette timeshare krydstogtsferie. Du er bogstaveligt talt herre over din egen skæbne.

Krydstogt ad maleriske ruter ombord på en XNUMX til XNUMX fods smalbåd og opdag charmen ved langsom og blid livsstil. Alle bekvemmeligheder er tilvejebragt inde i de fuldt udstyrede både, svarende til et dejligt sommerhus. Du kan endda tage to kæledyr med på turen. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere er sikre på, at du vil føle dig hjemme. Faciliteterne inkluderer komfortable senge og bade, underholdningsfaciliteter og komplet køkken med fire-blus, grill og ovn. Der kræves minimum to personer til at passe båden. Det er en simpel proces, som du kan overtage uden nogen tidligere erfaring.

Hver dag at rejse gennem de rolige vandveje bringer dig en ny fortryllelse. Med hvert stop er der en bred vifte af barer, restauranter, butikker og historiske steder for at vække dine lidenskaber og tænde dine interesser. Fra Canal Boat Club ved Anderton Marina krydser du adskillige fascinerende ruter, herunder Anderton Boat Lift, Chester Cathedral, Ellesmere Port, Heartbreak Hill og Froghall.

Køber Canal Boat Club på Anderton Marina timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Canal Boat Club ved Anderton Marina, før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Canal Boat Club ved Anderton Marina, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Canal Boat Club ved Anderton Marina

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Canal Boat Club på Anderton Marina ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Canal Boat Club på Anderton Marina.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Canal Boat Club på Anderton Marina kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.