Billede af Royal Park Albatros Club
Billede af Royal Park Albatros Club
Billede af Royal Park Albatros Club
Billede af Royal Park Albatros Club
Billede af Royal Park Albatros Club

Adresse: Royal Park Albatros Club, Urbanización el Guincho, Golf del Sur, 38620 San Miguel de Abona, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.muthuhotels.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Royal Park Albatros Club


Fundet på den altid populære ø Tenerife På De Kanariske Øer kan den vidunderlige feriekompleks Royal Park Albatros Club findes i et paradis for golfentusiaster, der støder op til Golf Del Sur og Amarilla Golf and Country Club, der er hjemsted for 1990s PGA European Tour.

Royal Park Albatros Club ligger blandt store haver og en pool, der tilbyder gæsterne en række faciliteter, herunder den spændende formede swimmingpool med et vandfald, solsenge, tropisk have og vandveje. timeshare Ejere på Royal Park Albatros Club vil finde aktiviteter omfatter en poolside restaurant og bar, legeplads og spil.

Alle søger at købe timeshare på Royal Park Abatros Club finder du feriestedet er hjemsted for 160 lejligheder med selvforplejning, der består af studio, en og to soveværelser. Lejlighederne har et fuldt udstyret køkken, badeværelse og balkon med udsigt over den tropiske have og poolområdet. Gæsterne finder lejlighederne er godt indrettede og tilbyder en række faciliteter, herunder et spisebord på balkonen, satellit-tv, safeboks og telefon.

Gæster på Royal Park Albatros finder også en række aktiviteter i nærheden, herunder to golfbaner, vandski, svarte sand- og grusstrande, ridning, windsurfing og dykning. Rejse og fritid gruppe anbefaler gæsterne forudbooking golf for at undgå skuffelse og leje en bil for at få mest muligt ud af de omkringliggende områder.

Royal Park Albatros Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Vaskeri, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Vandski (Nærliggende)
Lufthavn
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, mandag

Køb Royal Park Albatros Club timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Park Albatros Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Royal Park Albatros Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Park Albatros Club

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Park Albatros Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Park Albatros Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Royal Park Albatros Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.