Foto af Residence Eden Saint Tropez
Foto af Residence Eden Saint Tropez
Foto af Residence Eden Saint Tropez
Foto af Residence Eden Saint Tropez
Foto af Residence Eden Saint Tropez
Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Residence Eden Saint Tropez? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejendomsrettigheder på Residence Eden Saint Tropez Til konkurrencedygtige priser. Vi har også mange uger af Til salg i . De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre sig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen, der findes på denne side eller ringe os GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Residence Eden Saint Tropez Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Vaskeri, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (7.0 miles), Golf (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Live Underholdning ), Restaurant (Nærliggende), Dykning (1.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Tennis (3.0 miles), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Nice Cote d'Azur - (70 miles - 112 km)
Tjek ind / ud
Torsdag, Fredag, Søndag, Mandag

Nyd et hjemmefra-oplevelse på Residence Eden Saint Tropez

Når du køber timeshare til ejendomme som Residence Eden Saint Tropez, er du garanteret en årlig væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Residence Eden Saint Tropez, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Residence Eden Saint Tropez, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residence Eden Saint Tropez

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare-videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Residence Eden Saint Tropez ejendom. Så hvis du har det Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Residence Eden Saint Tropez.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Residence Eden Saint Tropez kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.