Billede af Pestana Miramar
Billede af Pestana Miramar
Billede af Pestana Miramar
Billede af Pestana Miramar
Billede af Pestana Miramar

Adresse: Pestana Miramar, Rua Imperatriz D.Amélia, Estrada Monumental 182 / 194, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: ww.pestanavacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Pestana Miramar


RCI Gold Crown Resort Pestana Miramar kan findes blandt smukke græsplæner og haver beliggende kun 300 fødder fra stranden i denne vidunderlige region Madeira. Gæsterne her finder en bred vifte af ting at lave i nærheden, herunder en række fantastiske restauranter, offentlige haver, bjergstier og krydstogter blandt andre.

Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere mener, at denne udvej er stolt af at forsøge at tilbyde sine gæster alt, hvad de måske kunne ønske sig på ferie. Feriestedet kan prale af fire restauranter, en udendørs swimmingpool med separat børneområde og poolbar, opvarmet indendørs pool, spillehal med poolbord, frisørsalon, motionscenter med motionscenterudstyr, sauna, boblebad og jacuzzi. timeshare Ejere her vil finde massagebehandlinger er tilgængelige til en nominel afgift plus en vaskeservice er tilgængelig på dette vidunderlige feriested.

Lejlighederne kommer i en række studioer, en og to soveværelser enheder sover mellem to og seks personer. Gæster her vil finde indkvartering, der skal indrettes på en subtil måde med sin placering i Funchal, Portugal. Lejlighederne på Pestana Miramar har typisk et fuldt udstyret tekøkken, kabel-tv, telefon med direkte opkald, eget bad, hårtørrer og egen balkon.

Pestana Miramar Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Spillehal, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende) Tennis (Nærliggende),
Lufthavn
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag, mandag

Køb Pestana Miramar timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Miramar inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Miramar, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Miramar

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendomme til Pestana Miramar. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Pestana Miramar.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Pestana Miramar kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.