Billede af Pestana Madeira Beach Club
Billede af Pestana Madeira Beach Club
Billede af Pestana Madeira Beach Club
Billede af Pestana Madeira Beach Club
Billede af Pestana Madeira Beach Club

Adresse: Pestana Carlton Madeira Hotel, Largo António Nobre, nº1, 9004-531, Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestana.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Pestana Madeira Beach Club


Ved ankomsten til din timeshare i Pestana Madeira Beach Club i Funchal, Portugal, vil du sige, "Bela, bela!" Dette oceaniske paradis tilbyder virkelig overdådige omgivelser - fra sine glasfrontede balkoner, der tilbyder fantastisk havudsigt, mens du ligger i sengen, til dens utrolige position på toppen af ​​klipper, der kigger ud over bugten Funchal og havet hinsides.

Komfort og stil blander sig i din attraktive suite eller lejlighed - fuldt klimatiseret, du kan slappe af og køle ned efter en dag i solbadet ved infinity poolen eller svede på det omfattende on-site fitnesscenter. Når du har spruced op - eller selvom du ikke har det - tage en tur nedenunder for at vælge imellem en række prisbelønnede restauranter, der tilbyder en god madoplevelse til at lukke dine dage.

Feriestedet ligger i en ideel beliggenhed tæt på strande og shopping, og i nærheden Funchal er en badeby med en chic, men afslappet atmosfære - et glimrende sted at stoppe for dagen, uanset om du er en familie med børn eller et par på en romantisk flugt. Der er virkelig noget for alle. Med stolthed, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere præsentere Pestana Madeira Beach Club.

Pestana Madeira Beach Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Frisør, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Casino (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Vandski (Nærliggende), Wind Surfing (Nærliggende)
Lufthavn
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
(Uger) mandag

Køb Pestana Madeira Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Madeira Beach Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Madeira Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Madeira Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Pestana Madeira Beach Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Madeira Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Madeira Beach Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.