Billede af Ourapraia Aparthotel
Billede af Ourapraia Aparthotel
Billede af Ourapraia Aparthotel
Billede af Ourapraia Aparthotel
Billede af Ourapraia Aparthotel

Adresse: Praia da Oura, Apartado 827, Areias de Sao Joao, 8201-911 Albufeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubepraiadaoura.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Ourapraia Aparthotel


Uanset om du er på vej til Algarve for afslapning eller at deltage i nogle af de adrenalin-drevne sportsgrene, som området er berømt for, er Ourapraia Aparthotel et glimrende valg for en solskræk pause. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker dette feriested for sit valg af aktiviteter og dets fremragende fuldt møblerede deluxe og overlegne lejligheder.

De kommaformede pools er sjovt og tilføjer et moderne twist til udseendet af grunden og er perfekte til lounging ved siden af ​​og tager lejlighedsvis dips når dagen bliver for varm. Området er et surferparadis, og det er meget nemt at booke en privat surfe-lektion med en af ​​de mange surfskoler, der ligger langs kysten. Efter en dag med hårdt arbejde, der fanger bølger, er det kun rimeligt at forkæle dig selv med en kølig vinho verde, Algarves lokale drikkevare og vælg revelersne på Albuiferas hovedstrimler.

Området kan være fest centralt, men rejsende fortæller os, at deres yndlingsaspekt af Ourapraia Aparthotel er muligheden for familie tid, hvor mange bringer børn i alle aldre til at nyde den kølige atmosfære i det sydlige Portugal. Uanset hvordan du foretrækker at tilbringe din ferie, a timeshare lejlighed med denne udvej er sikker på at tilbyde muligheder, du elsker.

Ourapraia Aparthotel faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Bådsejlads (9.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Frisør (Nærliggende), Gymnastiksal (Nærliggende), Ridning (4.0 miles) ), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Vandski (Nærliggende)
Lufthavn
Faro - (28 miles - 45 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køber Ourapraia Aparthotel timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Ourapraia Aparthotel før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ourapraia Aparthotel hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ourapraia Aparthotel

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ourapraia Aparthotel. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ourapraia Aparthotel.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Ourapraia Aparthotel kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.