Billede af Club Paradiso
Billede af Club Paradiso
Billede af Club Paradiso
Billede af Club Paradiso
Billede af Club Paradiso

Adresse: Aptdo. De Correos 255, Oasis del Sur, Los Cristianos 38650. Tenerife, Spanien.,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubparadiso.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club Paradiso


Club Paradiso er et flagskib timeshare produkt med vægt lagt på at levere elegance, ekspertise og luksus. Klubbens lokkende portefølje giver dig adgang til en række fremragende, stilfulde resorts på eksotiske steder rundt om i verden.

Hver udvej er unik, men alle deler i klubbens engagement i at skelne og overlegen erfaring. Rejs til sådanne attraktive rejsemål som Florida Keys, hvor du vil finde stil og ro i Angler Reef, Tenerife for salig afslapning ved Paramount, de bølgende bakker og maleriske vingårde nær San Filippo i Toscana og de bymæssige udsigter i Dorrabay i Dubai for at nævne men nogle få.

Ejerskab bliver endnu mere fleksibelt med Registry Collection, hvilket er et globalt netværk af resorts, der virkelig er et snit over resten med hensyn til luksus. Du vil opdage den majestætiske majestæt Franz Klammer Lodge, en ski-in / ski-out ejendom i San Juan bjergene i Colorado. Du vil slappe af på den verdensberømte Crane Beach i Barbados på The Crane Resort and Residences. Du vil afdække betydningen af ​​'overdådig' på den eksklusive og private Lower Mill i England. Du kan ikke gøre det bedre. For luksus uden grænser, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler stærkt Club Paradiso.

Køb Club Paradiso timeshare

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej Club Paradiso, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Club Paradiso, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Club Paradiso

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Club Paradiso ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Club Paradiso.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Club Paradiso kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.