Billede af El Capistrano Oasis
Billede af El Capistrano Oasis
Billede af El Capistrano Oasis
Billede af El Capistrano Oasis
Billede af El Capistrano Oasis

Adresse: Urbanizacion El Capistrano, Apartado Correos 113
29780 Nerja
Malaga, SPANIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.elcapistrano.net

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Club Oasis i El Capistrano


På Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejendomsrettigheder på El Capistrano Oasis Til konkurrencedygtige priser. Vi har også mange uger af til salg i SPANIEN. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre sig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen, der findes på denne side eller ringe os GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

El Capistrano Oasis faciliteter

Enhedsfaciliteter
Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld),
Resort faciliteter
Børn s Pool, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Sejlsport (6.0 miles), Casino (37.0 miles), Fiskeri (4.0 miles), Golf (12.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (1.0 miles), Ridning 1.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Malaga - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på El Capistrano Oasis

Når du køber timeshare på ejendomme som El Capistrano Oasis, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber gennem Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk stats lovgivning vedrørende timeshare videresalg og salg.

Lej El Capistrano Oasis, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med El Capistrano Oasis, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved El Capistrano Oasis

Travel & Leisure Group specialiserer sig også på at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge El Capistrano Oasis ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med El Capistrano Oasis.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af El Capistrano Oasis kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.